søndag den 28. august 2011

Bloggen er flyttet!

UPS!!! 
Denne blog er flyttet...
- har fået nyt navn og adresse!

Så skynd dig [tilbage] til:

**********************************

 

**********************************


...Og hvorfor nu dét???...

Da jeg startede min blog, kaldte jeg den "Babushka & Co."... vel vidende at der i forvejen er en del forskellige danske butikker etc. hvor navnet Babushka indgår, så dét så jeg ikke noget problem i at bruge i MIN sammenhæng... & Co.

MEN(!) jeg blev klogere... Efter blot et par mdr. blev jeg kontaktet af en, der mente hun havde alle rettigheder til at anvende det pågældende navn (Babushka) her i DK, og som truede mig med bål og brand (læs: sagsanlæg), hvis ikke jeg straks ændrede navnet. Da jeg på det pågældende tidspunkt ikke havde energien til at SLÅS, valgte jeg at skifte navn med det samme... *LLL & Co.*

At navne-/adresseskiftet ikke har været problemløst, må jeg desværre erkende...! BIG TIME!

Til en begyndelse mistede jeg alle mine trofaste læsere af bloggen, da de ganske enkelt ikke kunne finde mig længere. En del er med tiden vendt tilbage, men jeg modtager stadigvæk mails og kommentarer fra blog-kolleger, som skriver, "Hvor forsvandt du hen?" "Ku' ikke finde dig", "...nu er det endelig lykkedes mig at hitte dig igen" o.s.v..

Og... så er den helt gal med LinkWithin (de små "reklamer" for relaterede poster, der findes lige under hvert indlæg). Og det er noget gevaldigt JUKS!!! Fordi... på-min-blog-skal-tingene-bare-VIRKE(!!!)

Jeg har kontaktet folkene bag LinkWithin flere gange, uden at få respons, har prøvet at google mig frem til selvhjælp på området, stillet spørgsmål i div. fora o.s.v.... og jeg har forsøgt(!) at finde andre, alternative løsninger på problemet for at undgå de "døde links". Men indtil videre fungerer det bare ikke!

Derfor har jeg nu genoprettet adressen www.babushkaogco.blogspot.com, så jeg har mulighed for at forklare HVORFOR, når/hvis man havner på et dødt link, og evt. klikker sig videre til Babushka-adressen. Men KUN for at forklare - og for at sende dig videre [tilbage] til den nye adresse...


Håber vi ses...!

*SMIL* fra Lisbet